Höganäs CK

Nu är tävlingsäsongen i det närmaste över, endast ett långlopp i Mitsubishi MTB Challenge återstår och Höganäs CK har haft en rolig sommar med mycket cykling! Klubben har varit representerad i Långloppscupen och X-Cup med tre cyklister och på Cykelvasan 90 var vi fyra från klubben som körde.Många har undrat om klubben har några gemensamma träningar på bestämda dagar i veckan. Eftersom klubben fortfarande inte har så många medlemmar har det varit svårt att styra upp bestämda träningar under sommaren då vi själva (Andreas och Yvonne) har varit upptagna med att köra en hel del tävlingar och träna inför loppen. När hösten nu kommer ges mer tid till att ordna med gemensamma träningar.

Till att börja med tänker vi oss distanscykling på söndagar. Vi håller ett lugnt tempo som ska passa alla och fokus ligger på att cykla ca. 3timmar. Den som vill cykla kortare/längre tid gör givetvis det. Vi kör mountainbike och turerna kommer att innehålla både stig, grusvägar och asfaltsvägar. Du behöver inte vara medlem i Höganäs CK för att vara med och cykla med oss, alla är välkomna! Eftersom vi inte vet hur stort intresset är har vi inte bestämt någon exakt tid och plats att träffas ännu. Hör av dig till oss på mail så kommer vi överens om var och när.
thesummitmtb@gmail.com

Vi hoppas på att blir fler flitiga cyklister i klubben för att uppslutningen ska bli större. Ju fler vi är som cyklar tillsammans under hösten och vintern, desto lättare är det att hålla motivationen uppe - vintern är lång!

Kommentarer

Sponsorer

Sponsorer
www.vitalsupport.se